gototopgototop

TREBALLS DELS ALUMNES

belles-arts_treball

Curs d'estiu

El curs serà del 29 de juny al 24 de juliol. De dilluns a divendres.

 

HORARIS DIBUIX I PLÀSTICA:

Matins de 9:00 a 13:00 h                

Tardes de 16:00 a 19:00 h

 

IMATGE PER ORDINADOR:

Tardes de 17:00 a 19:00 h

Els cursos són de només 10 alumnes per hora en el de dibuix i plàstica i de 6 en el d’ordinador.

 

PREUS (S'accepta VISA)

1 hora al dia, (20 hores en total).............. 105 €

2 hores al dia, (40 hores en total)............ 190 €

3 hores al dia, (60 hores en total)............ 275 €

4 hores al dia, (80 hores en total..............360 €

 

Per reservar la plaça s’ha de pagar la meitat del curs i la resta abans de començar.

També hi ha la possibilitat de intensificar el curs en una o dues setmanes, o en certs dies a la setmana.

TEMES QUE PODEU FER:

Curs de creació d’imatges per ordinador
Iniciació: Curs d’iniciació a l’informàtica, coneixements bàsics per moure’s amb comoditat en els programes més utilitzats. Imatge i vídeo utilitzarem programes per dibuixar i pintar, per retocar i fer muntatges en fotos, edició de vídeo i so...

Manga: Curs mixt de dibuix i imatge per ordenador. Mínim 40 hores en total. Crea les teves historietes i posar-les en suport digital.
Curs de plastilina animada: Curs mixt. Fer figures de plastilina i animar-les amb l’ordinador.

Curs Intensiu de Photoshop i Illustrator

Curs d’arts plàstiques:

Cursos infantils: Dels 4 als 12 anys. Farem tot tipus de manualitats i fixarem les bases perquè aprenguin a dibuixar i pintar de forma divertida i variada.

Cursos juvenils: Dels 12 als 18 anys .Aquest és un curset ideal per aquells nois i noies que vulguin aprendre una mica de tot. Es fan exercicis adaptats a la seva edat . Introduïm a l’alumne en les tècniques bàsiques de dibuix pintura gravat i escultura. Si durant el curset es vol canviar de tema per treballar més un dels aspectes, es pot fer en qualsevol moment.

-Dibuix: -Dibuix del natural, estudi dels encaixos i les ombres, composició i esboços. Es treballarà amb grafits, llapisos i carbons.

-Perspectiva: Perspectiva cònica frontal, obliqua i Aérea. Sistema dièdric...

-Figura humana: Proporcions del cos i del rostre. Estudi de cares i cos en diferents punts de vista. Volums a partir de les ombres.

-Còmic: Com crear un personatge, estudi del llenguatge específic del còmic, les expressions, les ombres, diferents tècniques. Trames, color, tinta…

-Pastels: Barres i llapisos de pastel. Llums i ombres. Colors i textures.

-Tinta xina; Amb ploma i pinzell. Degradats i ombres.

Pintura:
Aquarel·la: Aiguades , reserves amb sal, cera o reservador d’espais,estudi dels colors. Teoria de la llum, colors primaris, secundaris i terciaris. Colors càlids i freds, colors complementaris. Transparències , llums i ombres…

Oli:Teoria de la llum, colors primaris, secundaris i terciaris. Colors càlids i freds, colors complementaris. Tècnica de gras sobre magre. Veladures i composició.

Acrílic; Teoria de la llum, colors primaris, secundaris i terciaris. Colors càlids i freds, colors complementaris. Geso , i pasta de modelar. Textures amb diferents materials i superficies.

Tècniques experimentals; treballs a partir de la subjectivitat de les formes i dels colors. Tensions, la psicologia dels colors, textures . Coneixement de les tècniques més actuals. Diferents suports.

Gouache:Teoria de la llum, colors primaris, secundaris i terciaris. Colors càlids i freds, colors complementaris. Tècnica a l’aigua amb colors opacs.

Aerògraf: Pintura amb una petita pistola. Teoria de la llum, colors primaris, secundaris i terciaris. Colors càlids i freds, colors complementaris. Difuminats . Reserves amb diferents materials. Realització d’una obra aplicant totes les tècniques. Útil tant per dibuix com per modelisme.

Pintura sobre roba: Com transferir un dibuix, com pintar en roba fosca. Purpurines i pintura amb volum. Bàtik. Retoladors..


Pintura sobre seda: reserves amb guta o ceres, tècnica de la sal. Es poden fer mocadors, corbates , armilles, coixins….

Decoració de ceràmica: Engalbes esmalts i pigments. Decoració sota coberta i sobre coberta. Tercer foc. Corda seca. Estergit. Esgrafiat.

Decoració de figures de guix, marmolina i resina. Preparació de les peces , reparació de defectes . Diferents estils d’acabats.

Daurats- Decoració amb full d’or; or fals, or fi, or mòbil, plata. Diferents acabats. Policromia.


Pintura sobre vidre: Pintura opaca i transparent. Pasta de contorn per imitar el plom i plom adhesiu. Colors amb cristalls


Estergit: plantilles i tècniques per decorar fustes, parets, papers…


Pintura sobre fust: Tenyits, envellits,daurats, cromets, vernissos…

Escultura:
Modelat amb fang:
Introducció a la tècnica ceràmica. Planxes, xurros, figures a partir d’una masa.